SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Akşener canlı yayında resti çekti: Erdoğan rakibini merak ediyorsa...

Akşener canlı yayında resti çekti: Erdoğan rakibini merak ediyorsa...

17 Nisan 2022 Pazar - 11:08




İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhur İttifakı'nın çok merak ettiği soruya canlı yayında yanıt verdi. Akşener, "Erdoğan rakibini çok merak ediyorsa seçim ilan etsin" dedi.





İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı sorusuna canlı yayında yanıt verdi.  KRT TV özel yayınında Çiğdem Akdemir'in konuğu olan Akşener, Cumhur İttifakı liderleri Erdoğan ve Bahçeli'ye resti çekti. Akşener, "Erdoğan ve arkadaşları rakibini merak ediyorsa seçim kararı alsınlar biz de derhal açıklayalım. 13. Cumhurbaşkanı kim olacak öğrensinler. Boy ölçüsü almanın yolu sandıktır." dedi.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Cumhur İttifakı bizim adayımızı çok merak ediyor. Seçim yasasının bile benzer bir amaçla geçtiğini düşünüyorum. Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Erdoğan ise eğer, bunu Erdoğan’ın azından duymadım sadece Bahçeli söylüyor; Erdoğan ve arkadaşları rakibini merak ediyor ise derhal bir seçim kararı alsınlar biz de derhal açıklayalım. Merak ediyorlarsa hemen seçim kararı alsınlar 13. Cumhurbaşkanı kim olacak öğrensinler. Boy ölçüsü almanın yolu sandıktır. Sandıkta millet alır. Yüreğiniz yetiyorsa getirin sandığı."

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap