A+ A-
Yorum
10

Akşener, Kılıçdaroğlu'na dava açacak: İYİ Parti'den açıklama geldi!

Yayın Tarihi: 14.08.2024 - 13:11
Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ'a dava açmak için hazırlandığını söylemesinin ardından İYİ Parti'den açıklama geldi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener uzun süren sessizliğinin ardından kendisi hakkında konuşan CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a dava açacağını söylemişti. Akşener'in bu sözlerinin ardından İYİ Parti'den açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Akşener'in dava açacağını söylemesinin ardından konuyu bir TV programında değerlendirdi. Poyraz, sorunun 'iletişim kaynaklı' olduğunu kaydederken; "Bu dava iki partinin kurumsal kimliğini bağlamamaktadır" dedi.

"İKİ PARTİNİN KURUMSAL KİNLİĞİNİ BAĞLAMAZ"

Poyraz, "Sayın Meral Akşener yerel seçim sürecinde de 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin öngörülerini ortaya koyarken, siyaseti bırakacağını ifade etmişti. 31 Mart'ta Sayın Akşener aday olmadı, kurultayda aday olmadı. Kendisi İYİ Parti'nin Kurucu Genel Başkanı. Tabi ki kendisi İYİ Parti ile çok büyük destan yazmıştı. Bu dava süreci Sayın Akşener'in kendi inisiyatifi. Davanın muhatabı olarak ifade edilen Sayın Kılıçdaroğlu da CHP'nin önceki genel başkanı. İletişim kopukluğu iki eski genel başkan arasındaki konu. Bu dava iki partinin kurumsal kimliğini bağlamamaktadır" dedi.

Etiketler