A+ A-
Yorum
10

Akşener vatandaşın sözlerine çok kızdı: Hakkım haram olsun hepinize

Yayın Tarihi: 08.08.2021 - 11:02 | Güncelleme Tarihi: 08.08.2021 - 10:57
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın'da vatandaşlara yaptığı ziyarette kendisi için kullanılan sözlere sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın'ın Kumluca ilçesinde bir vatandaşın sözleri üzerine sinirlendi.

Bartınlı vatandaşın "Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti" ifadesine sinirlenen Akşener, "Kol kola çok günah... Ne ayıp şey ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu’nun" diye yanıt verdi.

Vatandaşın sözlerine sinirlenen Akşener, şöyle devam etti:

"Harika bunlar, çok güzel yapılmış... Ben ne yaptım size, ne söyledim şimdiye kadar? Bir şey yaptım mı, hayır. Başka bir şey söyleyeceğim. Rahmetli Erbakan Hoca'ma ben ne yapmışım? Biz birlikte iktidar olduk, ben içişleri bakanlığı yaptım onun yanında. Sevgili ağabeyim unutmuşsun. Sen AK Parti'li olunca bunları unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden, çok ciddi söylüyorum."

"HAKKIM HARAM OLSUN HEPİNİZE"

 Vatandaşın helallik istemesi üzerine ise Akşener, "Etmiyorum, size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu başka bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde özellikle seninle görüşeceğiz. 'Kol kola...' Çok günah… Ne ayıp bir şey, ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" ifadelerini kullandı.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler