SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ali Babacan: Koronavirüs verilerine güven kalmadı

Ali Babacan: Koronavirüs verilerine güven kalmadı

15 Eylül 2020 Salı - 10:58




Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs rakamlarına inanmadığını söyleyen isimlerden biri de Ali Babacan oldu.





Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk canlı yayınında Kübra Par'ın konuğu oldu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve 8 gece hastanede yatan Ali Babacan, hastalığı çok ağır geçirmediğini söyledi.

Babasının koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındığını söyleyen Ali Babacan, bu süreçte Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs rakamlarına değindi.

"VERİLERE GÜVEN KALMADI"

Babacan, "Gerçek koronavirüs tablosunun bütün şeffaflığıyla paylaşılması lazım. Sorunu olduğundan daha küçük gösterip ne yapmaya çalışıyorsunuz? Verilere güven kalmadı. Kriz yönetiminin en önemli metodu gerçeklerin paylaşılmasıdır. Gerçeklerdenkorkmadan virüsle mücadele edilmeli." ifadelerini kullandı.



KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNDEN SONRA YÜKSELEN SESLER


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs rakamlarına inanmadığını söylemesi üzerine muhalefet partilerinden benzer sesler yükselmeye başladı.

CHP Lideri'nin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da koronavirüs tablosuna inanmadığını dile getirmişti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap