SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur İttifakı istikbalimizin mimarıdır

Cumhur İttifakı istikbalimizin mimarıdır

20 Mart 2019 Çarşamba - 15:00




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Isparta mitinginde vatandaşlara hitap etti.





Isparta'da 3 hilal gül goncası gibi açılacak. Milli Birlik ve beraberliğin mis kokusunu her yere taşıyacaktır. Isparta'da üretken belediyecilik anlayışına devam edecek misin, mührü 3 hilale vuracak mısınız? 
Parlak projelerimizle, dürüst ve ilkeli yönetim anlayışımızla sizlerin hizmetinizdeyiz. Daha huzurlu bir kent için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Isparta Cumhur İttifakı kapsamında yer almayan illerimizden. AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyürouz. Cumhur İttifakı istikbalimizin mimarıdır. 31 Mart seçimleri önceki seçimlerden oldukça farklıdır.
 
Belediyelerde PKK'nın yuvalanması marazlıdır. 
 



Zillet ittifakı karşımızda izahlanmıştır. PKK siyasi uzantıları Ankara, İstanbul, İzmir,Adana, Mersin gibi şehirlerde aday çıkarmamışlar. PKK İstanbul'u yönetme arayışına girmiştir. 
 
Kandil ihanet şebekesi işbirlikçileri kanalıyla başkentimizi kontrol altına almayı amaçlamııştır. Yalan zilletin ruhuna işlemiştir. YPG sempatisi bunların iradelerini harap etmiş hezimete uğratmıştır. 
 
Ülkemizi topla, tüfekle sindiremeyenlerin 31 Mart seçimlerini fırsata çevirmesine Isparda müsaade etmeyecektir. Sizlerin iradesi her şeyin üzerindedir, yok saymak demokrasiye hakarettir. Milli iradeyi sabote etmek emperyalistlere göz kırpmak demektir.



 
Ülkemizi ekonomik ambargo uygulamakla tehdit ettiler, diplomatik baskı kurmaya yeltendiler. Sınır dışı operasyonlarımızı sekteye uğratmaya çalıştılar. Tüm bunlar milletimizin gözü önünde vuku buldu. CHP Genel Başkanı da bu çevrelerin ağzıyla konuştu.
 
Cumhura karşı sorumluluklarım, tarihe karşı görevimiz vardır. Teslimiyete göz yummayız tavize asla yanaşmayız.
 



ANKET ŞİRKETLERİ HER GÜN YALAN YANLIŞ ARAŞTIRMA YAPIP ATIP TUTUYORLAR

 
En az 5 yıl daha hizmete devam diyoruz. Anket şirketleri her gün yalan yanlış araştırma yapıp atıp tutuyorlar. Bizim için anket meydanlardır, yükselen iradedir.'' 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap