SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur İttifakı’nı karıştıracak yazı: Devlet Bahçeli bizi aldattı

Cumhur İttifakı’nı karıştıracak yazı: Devlet Bahçeli bizi aldattı

03 Haziran 2022 Cuma - 11:41




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimleri kazanamayacağını anladığı taktirde aday olmayacağını ve MHP’yle olan Cumhur İttifakı’nı “Bahçeli bizi aldattı” gibi ifadelerle bozacağı iddia edildi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zamanında ya da erken yapılacak seçimi kazanamayacağını öne süren Memduh Bayraktaroğlu MHP ile yıllardır devam eden Cumhur İttifakı ortaklığının da son bulacağını söyledi.

"BAHÇELİ BİZİ ALDATTI"

Erdoğan’ın seçimlere AKP Genel Başkanı ve Milletvekili adayı olarak katılacağını öngören Bayraktaroğlu ülkenin dört bir yanının “Usta’nın, milletten başka kimseye ihtiyacı yok… Hata yaptık, dönmeyi de biliriz… Bahçeli bizi aldattı…” gibi afişlerle donatılacağını öne sürdü.

Bayraktaroğlu yazısının devamında “Erdoğan seçimden sonra parlamenter sisteme geçilmesi için anayasa değişikliği yapılacağını bile bile o seçime Devlet Bahçeli ile gitmez…” iddiasında bulundu

Seçim anketlerinde yüzde 5’i bile geçemeyen bir MHP ile hiçbir partinin ittifak da kurmak istemeyeceğini öne süren Memduh Bayraktaroğlu “MHP’li seçmenin büyük bir kısmı AKP’ye oy verebilir…” diye yazdı.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap