SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Erdoğan’ın gözde yazarı kesin sözlerle açıkladı!

Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Erdoğan’ın gözde yazarı kesin sözlerle açıkladı!

13 Nisan 2022 Çarşamba - 16:52




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt dışı ziyaretlerinde yanında ayırmadığı Saray yazarı olarak da bilinen Abdulkadir Selvi kesin sözlerle Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.





AK Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla da bilinen Hürriyet Gazetesi Abdulkadir Selvi bugünkü köşesini Ankara kulislerinde konuşulanlara ve son gelişmeler ışığında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini analiz etmeye ayırdı. Millet İttifakı’na yönelik önemli iddialarda bulunan Selvi Cumhur İttifakı’nın da adayının kesinleştiğini iddia etti.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı kim olacak sorusu kamuoyunun odak konusu haline gelmişken Cumhur İttifakı’nın adayının kim olacağı ikinci planda kaldı. Abdulkadir Selvi de yazısında bu soruya cevap verdi.

“ERDOĞAN GİBİ BİR LİDER VARKEN…”

Recep TayyiP Erdoğan gibi bir isim varken başka bir ismin Cumhur İttifakı’nın adayı olma ihtimalinin imkansız olduğunu öne süren Selvi bu iddiasını “İktidarın cumhurbaşkanı adayı belli. Recep Tayyip Erdoğan. Bakmayın Kılıçdaroğlu’nun henüz Erdoğan bile adaylığını açıklamadı demesine, Erdoğan gibi bir lider varken başka bir aday düşünülür mü?” sözleriyle dile getirdi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap