SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Özgür Özel açıkladı!

Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Özgür Özel açıkladı!

14 Mart 2022 Pazartesi - 11:03




Milletveikili Özgür Özel katıldığı bir programda ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?’ sorusuyla ilgili konuşulurken hiç kimsenin beklemediği bir cevap verdi.





Aksaray’ da yaptığı ziyaretlerde gitti yerlerde vatandaşlara seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Özgür Özel gündemde çokça konuşulan Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusuna cevap verdi.

Aksaray’ın Taşpınar beldesinde bulunan CHP’nin teşkilat binasının açılışına katılan Özgür Özel hükümetin politikalarını eleştirirken yaklaşan seçmişlerle ilgili de konuştu.

HEPİNİZİ MEMNUN EDECEK BİRİ

Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik önemli tespitlerde bulunan Özel şunları söyledi

“CHP’lilerin omuz omuza girmesi varsa ufak tefek hataların örtülmesi gerekiyor. Bundan sonra her günün önümüzdeki seçim için çalışılan bir gün olarak görülmesi gerekiyor. Herkesin kendisini cumhurbaşkanı adayı gibi görmesi gerekiyor. Annelerimizin, ablalarımızın ve kardeşlerimizin geçmişte AK Parti’ye ve MHP’ye oy vermiş komşularından komşuluk hakkı için oylarını istemesi gerekiyor. ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?’ diye soranlara şunu söylüyoruz, ‘Merak etmeyin hepinizi memnun edecek bir cumhurbaşkanı adayımız olacak.’ O güne kadar hepimizin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz. Bütün CHP’liler cumhurbaşkanı adayıdır.”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap