SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen telefonlar Bahçeli’yi rahatsız etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen telefonlar Bahçeli’yi rahatsız etti!

07 Şubat 2022 Pazartesi - 16:26




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen “geçmiş olsun” mesajlarının Devlet Bahçeli’yi rahatsız ettiğini söyledi.





Ahmet Davutoğlu kendi sosyal medya hesabından “Sayın Bahçeli orda mısınız” başlığı altında bir video yayınladı. Söz konusu videoda Davutoğlu, Devlet Bahçeli’yi kızdıracak ifadelerde bulundu.

ERDOĞAN’A GELEN TELEFONLAR BAHÇELİ’Yİ RAHATSIZ ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından gelen telefonlara değinen Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli’nin bu yumuşuma atmosferinden rahatsız olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gelen geçmiş olsun telefonlarına ve mesajlarından, Erdoğan’ın da gelen mesajlara ılımlı mesajlarla geri dönmesinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son derece rahatsız olduğunu söyleyen Ahmet Davutoğlu, Bahçeli’yi “Anlaşılan bu yumuşama sizi çok rahatsız ki gerilim siyasetini masaya ve yüzünüzde yansıttınız. Doğru yapmıyorsunuz Sayın Bahçeli. Bırakın toplum biraz rahatlasın, sakinleşsin her şeyi rahatça konuşur hale gelelim.” diye uyardı.

Bahçeli'ye sizinle bugün samimi bir şekilde hasbhal etmek istiyorum diyen Davutoğlu " Yaşınız yeterinde olgunlaştı. Siyasi tecrübeniz var. Artık sizi o tecrübenizle tanımak istiyor halk. Öfkenizle, çatık kaçışınızla, asık suratınızla değil" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap