SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrenciye ilginç çıkış: Bizi tekrar hapse mi sokacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrenciye ilginç çıkış: Bizi tekrar hapse mi sokacaksınız

11 Ekim 2021 Pazartesi - 13:00




Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle Adana’da bir araya geldiği toplantıda bir öğrencinin cezaevi günlerini sorması üzerine “Bizi bir daha içeri mi sokacaksınız” cevabını verdi.





Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Adana Müzesi’nde gerçekleştirilen programda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan buarada bir öğrencinin cezaevi yıllarında içeride yaşadıklarını anlatması üzerine "Bizi bir daha içeri mi sokacaksınız” cevabını vermesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirdiği Gençlerle Buluşma Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Gençlerin sorularını cevaplayan Erdoğan, bir öğrencinin cezaevinde yaşadıklarını anlatmasını istemesi üzerine ilginç bir cevap verdi.

BİZİ TEKRAR İÇERİ SOKACAKSINIZ

Erdoğan söz konusu konuşmasında şunları söyledi:

“Ulan cezaevindekilerin içindekileri anlattığımız zaman bir daha bizi içeri mi sokacaksınız? Oranın maceraları ayrıdır ama benim oradaki en önemli hayatım şuydu. Tüm günümü gelen ziyaretçilerimle geçirir, gece de sabah namazına kadar bana gelen mektupların cevabını yazardım ve yaklaşık bu şekilde 10 bine yakın mektup yazdım. Şimdi zaman zaman gittiğim bazı yerlerde o mektuplarla karşıma çıkanlar olur. Benim yazım da fena değildir. Hemen onu karşıma çıkarırlar. Bazıları da onu çerçeveletmiş. Böyle oradaki dört ay on günlük zamanımız oldu. Allahıma hamd ediyorum. Hani derler ya Medrese-i Yusuffiyye diye, hakikaten öyle bir hayat. O tabii bize birçok şeyi öğretti ama orada dersimi iyi çalıştım. Çıktıktan sonra da zaten fazla uzun sürmedi biliyorsunuz, kısa bir zamanda iktidar olduk.“


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap