SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Bahçeli üzerinden üçlü koalisyon tepkisi

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Bahçeli üzerinden üçlü koalisyon tepkisi

11 Ocak 2022 Salı - 09:45




Gelecek Partisi, Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olay göndermede bulundu.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de başbakan yardımcısı olduğu dönemdeki üçlü koalisyon dönemindeki ekonomik krizden bahsetmesine tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı'nın diğer üyesi olan MHP lideri Bahçeli'nin ortağı olduğu üçlü koalisyonun 2001 yılında Türkiye'yi ekonomik krize götürdüğünü hatırlatan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmişte üçlü koalisyonun ortağı olan şimdilerde ise Cumhur İttifakı'nın ortağı olan MHP Genel Başkanı Bahçeli üzerinden önemli eleştiride bulundu.

Davutoğlu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşım şu şekilde: 

"Sayın Erdoğan, 20 yıldır iktidar olup hala 2001 krizi bahanesine sığınmaya kalkarsanız millet size güler. 2001 krizi aklınıza çok takıldıysa, o krizde Başbakan yardımcısı olan ortağınıza çay sohbetinizde sorun o da size anlatsın."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap