SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Berat Albayrak'lı Reza Zarrab'lı sert cevap!

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Berat Albayrak'lı Reza Zarrab'lı sert cevap!

06 Ağustos 2022 Cumartesi - 11:13




Davutoğlu, Erdoğan'ın "İhanet ettiler" sözlerine karşılık yeni Berat Albayrak'lı Reza Zarrab'lı video yayınlayarak sert sözlerle cevap verdi.





Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a yönelik “İhanet ettiler, o makamlara layık oldukları için gelmediler” sözlerine üzerine başlayan tartışma sürüyor.

Davutoğlu, Erdoğan'a sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlayarak "Hangisi ihanet, Sayın Erdoğan?" diye sordu. Videoda görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Reza Zarrab’a plaket veren AKP’liler, geçtiğimiz günlerde AKP’den ayrılarak Vatan Partisi’ne katılan Ethem Sancak’ın görüntülerinin yanı sıra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yer alırken video da ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a yönelik geçmişteki sözleri de video kendisine yer buldu.

Görüntülerin sonunda Davutoğlu'nun "Hangisi ihanet, Sayın Erdoğan?" ifadeleri de yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap