SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan Erdoğan'a rest: Sen kimin Cumhurbaşkanısın?

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a rest: Sen kimin Cumhurbaşkanısın?

20 Aralık 2021 Pazartesi - 17:09




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, şair Necip Fazıl Kısakürek'in 'Destan' şiirinden bir dizeyi sosyal medya hesabından paylaşarak Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, şair Necip Fazıl Kısakürek'in 'Destan' şiirinden bir dizeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, "Milletimizin cebindeki para her gün eriyor! Sen kimin Cumhurbaşkanısın sayın Erdoğan? Fakir fukaranın cebinden alıp kimleri zengin ediyorsun" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Destan’ şiirinden “Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa!” dizesini paylaşarak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa! Dolar uçuyor, Türk Lirası sürekli değer kaybediyor.

Milletimizin cebindeki para her gün eriyor! Sen kimin Cumhurbaşkanısın sayın Erdoğan? Fakir fukaranın cebinden alıp kimleri zengin ediyorsun?"

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap