SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'ndan Erdoğan'a videolu gönderme: Çok ah aldınız çok

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a videolu gönderme: Çok ah aldınız çok

11 Haziran 2021 Cuma - 11:39




Gelecek Partisi, AK Parti'de yaşanan olağan dışı olaylara dair dikkat çeken bir video hazırladı.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmaları partisinin resmi sosyal medya hesabından video şeklinde paylaşıldı.

Davutoğlu konuşmasında, eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın yolsuzluk iddiaları sonrası görevinden alınması, AKP Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın Venezuela’ya kirli para trafiği oluşturmak için gittiği iddiasına karşılık yapılan açıklamalar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçi’ itirafı konusuna değindi.

“CUMHURBAŞKANI SUSUYOR VE İZLİYOR”

“Cumhurbaşkanı öylece susuyor ve izliyor” ifadelerini kullanan Davutoğlu'nun AKP ve MHP'lilere ithafen “Sizler çekingen bir şekilde sessiz kaldıkça, yolsuzluklara bulanmış haddini bilmez küstahlar, nesillerimizin geleceğini karartıyor” diye seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"4,5 ton kokainin akıbetiyle ilgili sorular neden cevaplandırılmıyor? Marinaya kayyum gibi çökenler istifa ettiler diye günahlarıyla beraber bu işten sıyrıldılar mı? Cinayet, tecavüz ve intihar dosyaları ne olacak?


FETÖ borsası denen kirli çarkın içinde kimlerin olduğu hala bilinmiyor mu? Ziraat Bankası'ndan alınan 750 milyon dolarlık kredi geri ödendi mi?"

"CEREMESİNİ HEPİNİZ ÖDEYECEKSİNİZ”

Partisinin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda “Çok ah aldınız çok” notuyla yayımladığı videoda, Davutoğlu'nun, “Çok ah aldınız çok, ve arşa yükselen bu ahın ceremesini hepiniz ödeyeceksiniz” ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap