SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan’dan MHP'yi bitirecek hamle! Bahçeli bu duruma susacak mı?

Erdoğan’dan MHP'yi bitirecek hamle! Bahçeli bu duruma susacak mı?

07 Şubat 2022 Pazartesi - 11:43




Erdoğan’ın son seçim hamlesinin MHP’yi bitireceğini söyleyen Avrasya Araştırma’nın Başkanı Kemal Özkiraz bu duruma Devlet Bahçeli’nin müsaade etmeyeceğini savundu.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ınçok konuşulan yeni parti iddialarını değerlendiren Kemal Özkiraz ortaya atılan bu iddianın MHP’yi bitireceğini dolayısıyla Devlet Bahçeli’nin buna müsaade etmeyeceğini ileri sürdü.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ortaya attığı iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan Tansu Çiller’e yeni parti kurdurarak İYİ Parti’nin oylarını bölmek istiyor. Koray Aydın gündeme bomba gibi düşen bu iddiasını gazeteci Ruhat Mengi’ye "Tansu Çiller, AK Parti'den oy koparan İYİ Parti'nin oylarını kırmaya çalışmak için Erdoğan tarafından görevlendirilmiş” sözleriyle duyururken Avrasya Araştırma’nın Başkanı bu hamlenin MHP ve Devlet Bahçeli’yi bitireceğini iddia etti.

ERDOĞAN’IN ÇİLLER HAMLESİ MHP VE BAHÇELİ’Yİ DARMADAĞIN EDER

Kemal Özkiraz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Tansu Çiller, Erdogan'in emri ile parti kuracakmış, amaç da iyi parti oylarını bölmekmiş. İyi partiden oy alamayacağı gibi MHP'yi darmadağın eder” ifadelerini kullandı.


Bu duruma Devlet Bahçeli’nin müsaade etmeyeceğini de paylaşımına ekleyen Kemal Özkiraz “Dolayısıyla bu habere inanmıyorum çünkü Bahçeli buna asla cevaz vermez.” Diye yazdı


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap