SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan: Şahsıma yapılmış bir hakarettir

Erdoğan: Şahsıma yapılmış bir hakarettir

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:09




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan, MYK toplantısında gelen eleştirilere "Benim istişare ile karar almadığımı söylemek, şahsıma yapılmış bir hakarettir" dediğini aktardı.





AK Parti, İstanbul seçimlerini analize ve seçmenin yaptığı tercih ile verdiği mesaja yoğunlaşıyor. Abdulkadir Selvi, AK Parti'nin, seçmen eğilimindeki değişimin nedenlerini söylem ve kampanya sürecinin masaya yatırıldığı MYK toplantısından sızan bilgileri köşesinden okurlarıyla paylaştı. 

Selvi "MYK'da YSK’ya yapılan iptal başvurusunun doğru olmadığını savunanlardan 'Parti politikaları partinin yetkili kurullarında görüşülmüyor' eleştirisine  Erdoğan'ın  “Benim istişare ile karar almadığımı söylemek, şahsıma yapılmış bir hakarettir” diye karşılık verdiğini aktardı.

Selvi'nin İstanbul tartışması sürüyor başlığıyla kaleme aldığı yazısında Erdoğan'ın yaptığı çıkışı şu sözlerle anlattı.

Toplantıda 10’a yakın isim konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşulanları tek tek not alıyor. Kimi zaman araya girip cevap verme ihtiyacı hissediyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı Türk siyasetine kazandıran ve AK Parti’nin doğumuna neden olan İstanbul’da seçimler 9.5 puan farkla kaybedildiyse elbette ki bunun enine boyuna tartışılmasında yarar var. Eğer tartışılmıyorsa orada bir sorun var demektir. YSK’ya yapılan iptal başvurusunun doğru olmadığını savunanlardan “Parti politikaları partinin yetkili kurullarında görüşülmüyor” diye bir kanaat var. “Partinin kararları MYK’da konuşulabilseydi bunlar olmazdı” eleştirisi gelince Erdoğan, “Benim istişare ile karar almadığımı söylemek, şahsıma yapılmış bir hakarettir” diye karşılık veriyor. 23 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yapılıyor, sonunda ise Erdoğan’a “Her şeye rağmen atacağınız adımların arkasındayız” diye destek veriliyor. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap