SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'dan ''Özgür Özel'' açıklaması: ''Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı''

Erdoğan'dan ''Özgür Özel'' açıklaması: ''Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı''

03 Mayıs 2024 Cuma - 14:49




Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin, ''Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı, ilk fırsatta ben de kendilerini ziyaret edeceğim.'' ifadelerini kullandı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamalarında bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle değerlendirdi: 

"Bildiğiniz gibi Özgür Bey şu anda CHP'de genel başkan oldu. Genel başkan olduktan sonra böyle bir ziyareti gerçekleştirmiş olması iktidar ve ana muhalefet arasında olumlu bir gelişme oldu. Bu adımın atılmasıyla siyaset yumuşama dönemine girdi Ben de ilk fırsatta ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'nin Türk siyasetinin buna ihtiyacı var. Bu adımı atacağız."

İSRAİL İLE TİCARETİN DURDURULMASI

Ben Netanyahu ile ABD'de yaptığım görüşmeyi durup dururken yapmadım. Ama Netanyahu acımasız. Acımasızlığını kadınlara, çocuklara, yaşlılara karşı gösterdi. Tüm Batı İsrail'e çalışıyor. Filistin'in yoksul insanları İsrail'in bombaları karşısında ölüme mahkum edildiler. Adımlarımızı attık. Ticaret hacmini de yok farz ederek bu kapıyı kapattık."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap