SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'ın danışmanı, Yeniden Refah'ın adayı oldu

Erdoğan'ın danışmanı, Yeniden Refah'ın adayı oldu

23 Ocak 2024 Salı - 14:26




Yerel seçimlere sayılı günler kala istifa haberleri gelmeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK üyesi Gülpınar, partisinden istifa etti. Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.





31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde Şanlıurfa'dan aday olmak istediği ileri sürülen AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Danşmanı Kasım Gülpınar’ın partisinden istifa ettiği ve Yeniden Refah Partisi'ne katıldığı ortaya çıktı.

Gülpınar'ın istifası ve Yeniden Refah'a katılımı bizzat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından duyuruldu.

Gülpınar'la birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Erbakan, Kasım Gülpınar'ın Yeniden Refah Partisi'ne katıldığını ve aynı zamanda partisinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Erbakan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Danışmanı, Ak Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partimize katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız oldu. Başkanımıza hoşgeldiniz diyor, başarılar ve hayırlı hizmetler diliyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap