SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'ın HDP ve Akşener planı ortaya çıktı: Bahçeli olaydan rahatsız

Erdoğan'ın HDP ve Akşener planı ortaya çıktı: Bahçeli olaydan rahatsız

17 Eylül 2021 Cuma - 09:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkındaki İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP'ye dair seçim iddiaları dikkat çekiyor.





Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel başkanlığını yaptığı AKP'de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP hakkında çalışmalar yürütüldüğünü kaleme aldı.

Yazısında HDP ile gizlice görüldüğünü ve MHP'nin bu durumdan rahatsız olduğunu aktaran Takan, AKP'nin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday olmaması içinde farklı formüller arandığını ileri sürdü.

İşte Ahmet Takan'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Bilmediğiniz şeyler var!.. Seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesindeki vardıkları mutabakat sadece bir görüntüden ibaret. AKP ile MHP daraltılmış bölge sisteminde ve ittifak içi baraj konusunda hâlâ derin görüş ayrılıkları yaşıyor. Bir de siyasi partilerin seçime girmesinde teşkilatlanma şartlarının ağırlaştırılması var; o konuda da pazarlıklar sürüyor. MHP’nin canını sıkan konulardan biri de AKP’nin el altından HDP ile yürüttüğü pazarlıklar…

Gelelim bugünkü yazının flaşına;


Sarayın kozmik odalarında sadece “Ne olursa olsun bu seçim bizim olsun” formülleri üzerinde çalışılmıyor. Kulağıma gelenlere göre; Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasının önüne geçecek bazı düzenleme ve formüller üzerinde de duruluyor. Ekim ayı kuvvetli fırtınalı geçecek!.."

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap