SON DAKİKA



Haber > Siyaset > ''FETÖ'cüleri devlete Arınç ve Gül yerleştirdi''

''FETÖ'cüleri devlete Arınç ve Gül yerleştirdi''

30 Haziran 2020 Salı - 10:16




AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın bakanlık yaptığı dönemde başta TRT olmak üzere devletin tüm kademelerine FETÖ'cüleri yerleştirdiğini öne sürdü.





AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner katıldığı bir internet canlı yayınında çok konuşulacak iddialarda bulundu ve FETÖ'nün Bülent Arınç ve Abdullah Gül tarafından kadrolaştığını iddia etti.

Metiner, şöyle konuştu:

"17-25 ARALIK'TAN ÖNCE HEPİMİZİN İLİŞKİSİ OLABİLİR"

"17-25 Aralık sürecine kadar biz bunların gerçek yüzünü görmemiş olabiliriz. Her birimizin bunlarla ilişkisi olabilir. Ama 17-25 Aralık'tan sonra hepimiz bunlarla mücadele ettik."

"İNSAN YALAN ATARKEN BİRAZ DÜŞÜNÜR"


"Ancak Bülent Arınç farklı bir tarih yazıyor. Az önce HaberTürk'te izledim Allah Allah dedim, meğer FETÖ'yle mücadelede başı çeken adammış. Aynı dönemde Meclis'teydik. İnsan biraz yalan atarken düşünür."

Mehmet Metiner'den Bülent Arınç'a FETÖ’cü suçlaması: Nedenlerini tek tek anlattı

"FETÖ'CÜLERİ ARINÇ VE GÜL KADROLAŞTIRDI"

"Sen her yerde FETÖ kadrolaşması yapacaksın. Buna Abdullah Gül de dahil. FETÖ'nün bütün elemanlarını yerleştireceksin, dershaneler sürecinde Tayyip Erdoğan'a saldıracaksın. TRT'de mesela FETÖ'cüleri yerleştirdi. Her yerde yerleştirdi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap