SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Fındık için tek söz etmedi!

Fındık için tek söz etmedi!

05 Haziran 2018 Salı - 10:01




İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, Başbakan Binali Yıldırım’ı Giresun’daki miting üzerinden vatandaşlar





■ ERKAN BAŞKIRAN

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum seçim gezilerini aralıksız sürdürüyor. Seçim gezileri kapsamında Espiye, Tirebolu, Çamoluk ile Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret eden ve vatandaşlardan destek isteyen Erzurum, “İktidar partisi mensupları çıkmış ‘biz hastane yaptık, okul yaptık’ diyor. Eğer bunları yapacak kadar gücünüz varsa bu hastanelerde neden doktor yok” dedi. Espiye ziyaretinde halka seslenen Erzurum, “Fındık üretiminde en büyük arazi ve en fazla üreticinin olduğu ilçelerin başında Espiye gelmektedir. İlçemizde belki yüzlerce ailenin tek geçim kaynağı fındıktır. Şimdi sizlere soruyorum: Başbakan Giresun’a geldi. Fındık için tek söz etti mi? Fındık üreticisinin yarasına merhem olacak tek bir proje açıkladı mı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap