SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Gelecek Partisi’nde istifa depremi! Zehir zemberek sözler

Gelecek Partisi’nde istifa depremi! Zehir zemberek sözler

13 Ekim 2021 Çarşamba - 16:11




Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli’yi “ırkçı, ayrımcı, yalancı” diye suçlayan, İl Teşkilat Başkanı Nevzat Aktaş ile İnsan Hakları Başkanı Serkan Deniz partilerinden istifa etti.





Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilat Başkanı Nevzat Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Hakları Başkanı Serkan Deniz sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla İl Başkanı Suzan Yücel Milli'yi suçlayarak partilerinden istifa etti.

Gelecek Partisi Genel Merkez'inin Milli'yi görevden almasını isteyen Aktaş, Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli'nin ayrımcılık yaparak insanlık suçu işlediğini öne sürdü.

Aktaş, Suzan Yücel Milli'nin tam tersi davranışlar içinde olduğunu öne sürerek Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Kuşadası İlçe Binasının açılışında yaptığı konuşmada ”Bu binada kutuplaşma, insan ayrımcılığı, renk dil din ayrımcılığı, gruplaşma olamaz” sözlerini hatırlattı.

“GÜVEN SARSILDI”

Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli'yi sert sözlerle eleştiren Aktaş, “Oturduğu koltuğu insanlara karşı silah olarak kullanan, kutuplaşma, gruplaşma, renk dil din ayrımcılığı yapanı Genel Merkez görevden almalıdır. Genel Merkez yapılan yanlışın hesabını sormalıdır. Genel Başkanımızın Kuşadası İlçe Binasının açılışında söylediği sözlerinin arkasında durulmalıdır.” ifadelerini kullandı.


“IRKÇILIK YAPIYOR”

İl Başkanı Milli'yi ırkçılık yapmakla suçlayan Deniz, “Irkçılık ve dedikodu yapan, kutuplaşmaya yol açan bir il başkanıyla kesinlik çalışmayacağız. Siyaset insan kazanma sanatıdır, kaybetme değil. İl başkanı olan şahıs, insanları kaybetmeyi kendine sanat edinmiştir. İl başkanı olduğundan beri ayrımcılık içindedir” diyerek yönetimde olan bazı isimlerin de istifa hazırlığında olduğunu öne sürdü.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap