SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti il başkanlığında korkutan yangın!

İYİ Parti il başkanlığında korkutan yangın!

03 Aralık 2019 Salı - 13:09




İYİ Parti'nin Antalya İL Başkanlığı Binasında çıkan yangın sonucu dumandan etkilenen İl Başkan Yardımcısı ve Sekreteri 73 yaşındaki Yusuf Vermez kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.





İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda yangın çıktı. Yangında dumandan etkilenen İl Başkan Yardımcısı ve Sekreteri 73 yaşındaki Yusuf Vermez kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

BİR SAATLİK ÇALIŞMA SONRASINDA SÖNDÜRÜLDÜ!

Yangın, bugün sabah 10.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Perge Bulvarı üzerindeki İYİ Parti İl Başkanlığı parti binasının bodrum katında çıktı. Dumanlar fark eden partililer kendilerini dışarıya attı. Bu sırada odasında çalışan İl Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri 73 yaşındaki Yusuf Vermez, odasında mahsur kaldı. İhbarın üzerine olay yerine itfaiye, ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederken, mahsur kalan Yusuf Vermez, bulunduğu yerden çatı kısmına yöneltildi. Dumandan etkilenen Vermez, itfaiye yardımıyla çatıdan indirilerek bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yağın itfaiye tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.






GRUP TOPLANTISINI İZLERKEN ÇIKTI

 



İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer, “Genel Başkanımız Merak Akşenir'in grup toplantısını izlerken elektrikler kesildi. Biraz bekledik, birden içeriden yanık kokusu geldi. İçeriye girdiğimizde siyah bir dumanla karşılaştık. O sırada il başkan yardımcımız aynı zamanda il sekreterimiz Yusuf Vermez, çalışmak için odasına çıkmıştı ve yangın sırasında yukarıda mahsur kaldı. Kendisini çatıya yönlendirdik. Biraz dumandan etkilenmiş kendisi, bilinci yerindeydi. Şu anda sağlık ekiplerimizin kontrolü altında. Yangının neden çıktığına dair bir fikrimiz yok” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap