SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Parti İstanbul'da kurultay günü

İYİ Parti İstanbul'da kurultay günü

26 Temmuz 2020 Pazar - 13:19




İYİ Parti'de Buğra Kavuncu ve Ersin Beyaz'ın yarışacağı İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.





İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.
İl Başkanlığı için mevcut İl Başkanı Buğra Kavuncu ve Kurucu İl Başkanı olan Genel İdare Kurulu üyesi Ersin Beyaz yarışacak.
İl Başkan adayı Ersin Beyaz konuşmasını gerçekleştiriyor;

Beyaz'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Bu kutlu toyumuz gerçekleştirmemize vesile olan partimizin başarısı için gecesini gündüzüne katan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e saygılarımı sunuyorum. Edirne’den Kars’a bütün partililerimize selamlarımı sunuyorum.
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Anadolu’yu Türk vatanı yapmak adına canlarını feda eden atalarımızı da rahmetle anıyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor gazilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz dünyanın en gözde ve zorlu coğrafyasında yaşan bir milletiz. Atatürk ve Cumhuriyet Türk milleti ve Türk sevgisi ortak paydamızdır. İşte bu sebeple karşımıza çıkarılan bütün engelleri birlikte aşacağız.
Milletimizin birliği dirliği ve geleceği için milli ilkeli ve kararlı bir duruşu sahip olarak doğru insanlarla hedefe yürüyeceğiz. Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak ve yaşatacağız.
Bu salonu dolduran bizler mesuliyetimizin farkındayız. Kararmakta olan ufku iyilik güneşi ile aydınlatacak, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapacağız.
Partimizin 39 ilçesini yapılandırmak üzere önemli bir görev üstlendik. Bütün ilçelerimizde İYİ Parti’yi var eden teşkilatlarımızı kurduk. Salonları engellediler vazgeçmedik. Omuz omuza verdik, her engel karşısında birbirimize kenetlendik. 100 bin imza dediler 6 saatte topladık.

Adaylardan Ersin Beyaz, saat 11:00'da kongrenin yapılacağı salona geldi. Buğra Kavuncu da saat 11:50 gibi salona girdi. İki aday tokalaştı.

VEKİLLER YERLERİNİ ALDI

Öte yandan İstanbul Milletvekilleri Ahmet Çelik, Ahat Andican, Ersin Beyaz, Yavuz Ağıralioğlu, Hayrettin Nuhoğlu ve Ümit Özdağ da 11:30'da salona girdi. Genel başkan Yardımcısı Berna Sukas 11:40 da salona girdi. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar'da salonda yer aldı.
Salonda pandemi kuralları nedeniyle koltuklar arası birer boşluk bırakıldığı belirtildi.
Kaynak Yeniçağ: İYİ Parti İstanbul'da kurultay günü

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap