SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu '5'li oluşuma’ seslendi: O paraları söke söke alacağım

Kılıçdaroğlu '5'li oluşuma’ seslendi: O paraları söke söke alacağım

02 Ağustos 2022 Salı - 16:05




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin ihalelerinden en çok payı alan '5'li Çete' olarak adlandıran şirketlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "O paraları söke söke alacağım" dedi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM’nin 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesinin ardından Erzurum’da gerçekleştirilen grup toplantısında konuştu.

CHP'li 120 milletvekilinin katıldığı toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu  AK Parti'nin ihalelerinden en çok payı alan '5'li Çete' olarak adlandıran şirketlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "O paraları söke söke alacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında şunları söyledi:

"Beşli çetelerin bir köprüsüne 35 milyar  dolar garanti veriyorlar. Ben o paraların tamamını söke söke alacağım. Öyle Londra’daki mahkemelere gidecekler. Mahkemeyi ister Londra’ya ister Papua Yeni Gine’ye ister Japonya’ya götür ben o paraları söke söke alacağım sizden.

Bu milletin hakkını hukukunu alacağım. Sizin meşhur bir barajınız vardı. 13-14 senedir yapamadılar. Yapamazlar, bunlar beşli çeteye hizmet ediyorlar.


Bu kardeşiniz de halka hizmet edecek, beşli çeteye değil. Beşli çete aracı koyuyorlar ‘Acaba Bay Kemal bizimle görüşür mü?’ diye. Yemezler efendim, görüşmem. Ben milletimle görüşürüm.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap