SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu adaylıktan vaz mı geçiyor? İsmail Saymaz açıkladı!

Kılıçdaroğlu adaylıktan vaz mı geçiyor? İsmail Saymaz açıkladı!

03 Mart 2023 Cuma - 17:53




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündem olan 6’lı Masa çıkışı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan vaz geçip geçmeyeceğini gazeteci İsmail Saymaz açıkladı.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmaması gerektiği konusunda itirazda bulunduklarını ifade ederken 6’lı Masa’dan ayrılma açıklaması gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU ADAYLIKTAN VAZ MI GEÇECEK?

Sosyal medya ve haber kanalları bu konuşmayla çalkalanırken Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Meral Akşener’in bu çıkışı sonrası aday olup olmama konusunda bir karar değişikliğine gidecek mi sorusu gündeme geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz da bu konuda CHP kaynaklarıyla iletişime geçerek böyle bir durumun söz konusu olmadığını yazdı. Saymaz sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “CHP kaynaklarına göre Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığından geri adım atmayacak.” diye yazdı

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap