SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Darbecinin kardeşini sen tayin etmedin mi?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Darbecinin kardeşini sen tayin etmedin mi?

07 Nisan 2021 Çarşamba - 17:29




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün "Bu emekli amirallerin merkezinde CHP vardır. 104’ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.





CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabında 'Seni gidi algıcı seni' notuyla paylaştığı video mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşmadan dolayı tepki gösterdi.

DARBECİNİN KARDEŞİNİ BÜYÜKELÇİ TAYİN ETMEDİN Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Montrö bildirisi yayınlayan 104 emekli amirali eleştirirken kullandığı "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içinde şu anda CHP üyesi olanlar vardır. İncelemeler devam ediyor. Kim bilir daha neler çıkacak?" ifadesine değinen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Neymiş efendim? Bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri CHP'liymiş. Şu zekaya bak Allah aşkına, bu aklı size kim veriyor Allah aşkına? Eğer sen, darbeci akrabası arıyorsan, ben sana söyleyeyim. 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. He istiyorsan gel şehit ailelerine soralım, ne diyecekler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap