SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Koray Aydın İyi Parti'den ayrılıyor mu?

Koray Aydın İyi Parti'den ayrılıyor mu?

10 Haziran 2024 Pazartesi - 22:13




Siyasi kulislere bu iddia bomba gibi düştü...





 İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, kurultayı kaybetmesi için ‘bütün mekanizmaların devreye girdiğini’ ve ‘organize bir yapının çalıştığını’ iddia etmiş ve o günden bu güne kadar sessizliğini korumuştu.

27 Nisan'da yapılan kongrede Tolga Akalın ve Müsavat Dervişoğlu ile yarışan Aydın seçimi kaybetmiş, daha sonrasında ise Aydın'a yakın isimler parti ve teşkilatlardan bir bir ayrılmıştı.

O günler konuşan Aydın “Hiçbir şey düşünmüyorum. Sadece ayrılıp gidenlere olan üzüntümü önlemeye çalışıyorum. Yapabileceğim bir şey yok. Arkadaşlar da arıyor. Onları gruplar halinde çağırıp konuşacağım.” ifadelerini kullanmıştı.

AYDIN BERABERİNDEKİ VEKİLLERLE İSTİFA EDECEK

Koray Aydın'ın kendisine güvenen il,ilçe başkanları ve milletvekilleri ile birlikte istifa edeceği bununda Kurban Bayram tatilinden sonra olacağı iddia edildi.

Müsavat Dervişoğlu'nun seçimi kazanmasıyla partinin bir çok ağır topunun TBMM'deki grup toplantılarına katılmamayarak tepki göstermesi kapıdaki krizin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Koray Aydın'ın yanı sıra Konya milletvekili Ünal Karaman, Ahmet Eşref Fakıbaba,Lütfullah Kayalar ve Nimet Özdemir gibi bir çok isiminde partiden ayrılabileceği ve İYİ Parti'nin TBMM'de grubunun dağılma tehlikesine dahil kalabileceği Ankara kulislerinde konuşuluyor.

HABER MERKEZİ
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap