SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kulis: Erdoğan'ın stratejisi Ankara ve İstanbul'a güçlü aday

Kulis: Erdoğan'ın stratejisi Ankara ve İstanbul'a güçlü aday

23 Haziran 2023 Cuma - 13:18




Yerel seçimlerde cumhur İttifakı'nın stratejisi netleşiyor: Ankara ve İstanbul'a güçlü adaylar





Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde "ortak hareket edeceği" belirtiliyor. AKP'nin Ankara'da Mansur Yavaş'a karşı MHP seçmeninin de destekleyebileceği bir "milliyetçi" ismi aday göstereceği öne sürülürken, İstanbul'da ise AKP'nin Ekrem İmamoğlu'na karşı "çok daha güçlü bir adayla" çıkacağı ifade ediliyor.

AKP kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özellikle Ankara ve İstanbul'u yeniden Cumhur İttifakı çatısı altına katmakta kararlı olduğunu vurgularken, "Seçim öncesinde bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. İstanbul ve Ankara için bu kez şansa bel bağlamayacağız. Özellikle büyükşehirler için bu illeri yeniden Cumhur İttifakı'nın yönetmesi konusunda büyük bir kararlılık var. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bu illerde önde gelen isimleri belirleyeceğiz. Bu isimler, kamuoyunun da tanıdığı kişiler olabilir" şeklinde görüş bildiriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap