A+ A-
Yorum
10

Meral Akşener: Adayımız 13'üncü Cumhurbaşkanı

Yayın Tarihi: 14.07.2021 - 15:09 | Güncelleme Tarihi: 14.07.2021 - 14:50
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu. Akşener, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak, kesin bilgi yayalım" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Meral Akşener, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişiminin yıldönümü öncesinde konuşan Akşener, “İktidarın 15 Temmuz felaketinden ders alacağını umduk. Ama bu umudumuz boşa çıktı. FETÖ’nün siyasi ayağını araştıralım diye verdiğimiz önergelere her seferinde ‘hayır’ dediler ve bize çamur atmaya kalktılar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İstikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi teslim edemeyiz" sözlerine tepki gösteren Akşener, "Şu zihniyete, gaflete bakar mısın? Bak Sayın Erdoğan iktidar olmak milletin verdiği bir yetkidir bu yönüyle bir bayrak yarışıdır. O nedenle iktidar teslim edilmez devredilir." ifadelerini kullandı.

Akşener konuşmasının devamında, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak, kesin bilgi yayalım" dedi.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler