SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener, Bekir Bozdağ’a yüklendi: Senin kadar cıvık görmedim!

Meral Akşener, Bekir Bozdağ’a yüklendi: Senin kadar cıvık görmedim!

29 Nisan 2023 Cumartesi - 12:20




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın seçimlerde kendilerine oy verenlerin FETÖ’ye hizmet edeceğini söylemesine sert çıktı.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a yüklendi. Akşener, seçimin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimin en önemli özelliklerinden birisi; ya hırsıza buyurun devam edin diyeceksiniz ya da ‘dur’ diyeceksiniz. Ya jeliboncu arkadaşlara buyur diyeceksiniz ya da ‘dur orada’ diyeceksiniz” dedi.

BEKİR BOZDAĞ'A FENA YÜKLENDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, “İYİ Parti’ye ve Kılıçdaroğlu’na oy verecek kişiler kazanırsa FETÖ kazanacak” söylemine çok sert yanıt veren Meral Akşener, “Sayın Bekir Bozdağ, biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış. 8 sene Meclis’i yönettim, senin kadar cıvık FETÖ övücüsü kimseyi görmedim” diye konuştu. Akşener, Bozdağ’ın FETÖ ile mücadelede samimi olmadığını iddia ederek, “Bilmesem kandıracak. FETÖ övgüsü yapıyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap