SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener canlı yayında İYİ Parti’nin oy oranını açıkladı!

Meral Akşener canlı yayında İYİ Parti’nin oy oranını açıkladı!

05 Nisan 2022 Salı - 09:44




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlarken canlı yayında son seçim anketine göre alacakları oy oranını da açıkladı.





Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın hazırlayıp sunduğu tv100’deki “Az Önce Konuştum” programına konuk olan Meral Akşener Türkiye gündemine yönelik merak edilenleri cevapladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Işık’ın sorularını yanıtlarken son seçim anketleri ışığında şuan ki oy oranlarını da açıklamış oldu.

İYİ Parti olarak özel anket çalışması yaptırmadıklarını ifade eden Meral Akşener 7 ayrı Araştırma Şirketine abone olduklarını ifade etti. Sonuçları buraya göre değerlendirdiklerini ifade eden Meral Akşener oy oranlarının şuanda yüzde 17 civarında olduğunu ileri sürdü.

AKŞENER: SEÇİM ANKETLERİNE GÖRE YÜZDE 16 – 17 CİVARINDAYIZ

Akşener son seçim anketlerine göre yaptığı İYİ Parti oy oranlarıyla ilgili konuşmasında şunları ifade etti:

Biz hiç özel anket yaptırmıyoruz biz. 7 gruba aboneyiz. Onlarda çıkan her anket sonucu size de geliyor bize de geliyor. Sadece bu.(İYİ Parti'nin oy oranı) Türkiye geneli 17,5'tu. Bu sayın Bekir Ağırdır'ın abonesiyiz biz. Bize oradan gelen bu şekilde. İstanbul özel yaptırmıştık. Bize ait yani o. 17 buçuktu sayın Ağırdır'da. Şimdi bugün bir, sosyal medyada gördüm. ORC'nin orada da yüzde 17'yiz.Yani bu ay sanırım, mart sonu nisan başı yüzde 16-17 arasında görünüyoruz. İnşallah haziran ayı sonuna kadar belli bir ivmeyi yakalayabiliriz.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap