SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener Tansu Çiller’e seslendi: Hayırlı olsun!

Meral Akşener Tansu Çiller’e seslendi: Hayırlı olsun!

05 Nisan 2022 Salı - 15:32




Meral Akşener siyaset sahnesinde bir dönem beraber yol aldıkları eski Başkan Tansu Çiller’in siyasete girişiyle ilgili sorulan soruya cevap verdi.





Doğru Yol Partisi eski Genel Başkanı ve eski Başbakan Tansu Çiller’in Millet İttifakı’nın oylarını bölmek amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni parti kurarak siyasete sokulmak istendiği konuşulurken bu konuyla ilgili Meral Akşener düşüncelerini paylaştı.

1996-1997 yıllarında İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın istifa etmesiyle Tansu Çiller tarafından İçişleri Bakanlığı'na atan Meral Akşener katıldığı bir programda kendisine sorulan "Tansu Çiller'in siyasete dönmesine ne diyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.

ÇİLLER’E HAYIRLI OLSUN

Bugüne kadar Yani parti kuracak kimseye incitecek bir şey söylemediğini ifade eden Akşener “Hayırlı olsun. Bilmiyorum ne diyebilirim. Ben bugüne kadar, siyasete, parti kuran, bizim partimizden ayrılanlar dahil, yeni parti kuran, hiç kimseye bugüne kadar incitecek bir söz etmedim. Hep hayırlı olsun dedim. Sayın Çiller'e de hayırlı olsun.” Diye konuştu

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap