SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Millet İttifakı'nın çatı adayı Meral Akşener mi?

Millet İttifakı'nın çatı adayı Meral Akşener mi?

20 Nisan 2021 Salı - 10:56




Meral Akşener'nin Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti ile sürdürdüğü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için "İttifak öyle bir karar verirse ondan kaçamazsınız" ifadelerini kullanması Ankara kulislerini hareketlendirmişti.

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrilmiş ve "Aday olmayı düşünebilir, burada bir sakınca yok" cevabı gelmişti.

MERAL AKŞENER CUMHURBAŞKANI ADAYI OLUR MU?

Bir gazetecinin "Sizin gönlünüz adaylıktan yanaydı" hatırlatması üzerine İYİ Parti Genel Başkanı, "Ben öyle bir şey demedim. Bugüne kadar hiç duydunuz mu ağzımdan? Biz millet odaklı bir çalışma yapıyoruz. Milletin dertlerini dinliyoruz, milletin dertlerini kamuoyunun gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullanmıştı.
Millet İttifakı'nın iki Genel Başkanından gelen açıklamalar gündem olurken Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet'ten dikkat çeken bir iddia geldi. Acet, İYİ Parti'nin 2019 yılındaki yerel seçimlerde 'fedakarlık' yaptığını bu sebeple 81 ilde bir tane bile belediye başkanı çıkaramadığını hatırlattı.

'AKŞENER ÇOK İSTİYOR'

Acet, bu yüzden İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini iddia ederek "istiyor, hem de çok istiyor" diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap