SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Nedir bunun tek adamlığı nedir bu tutum ve tavır

Nedir bunun tek adamlığı nedir bu tutum ve tavır

04 Aralık 2023 Pazartesi - 11:06




CHP'den İBB başkan aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,, İmamoğlu'nu bombaladı.





CHP İstanbul İl Başkanlığı'na iki gün önce başvurarak İBB Başkanlığı'na aday adayı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, partililerle bir otelde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada bir konuşma yapan Kerimoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi. İttifak olmadan seçimi kazanacaklarını söyleyen Kerimoğlu, "Biz artık CHP'ye seçim kazandırdı diye altında birtakım partilerin sözüm ona bir takım yöneticilerine ihale vermek, daire başkanlığı vermek, bürokratik kadroları vermek zorunda değiliz." dedi.

"NEDİR BUNUN TEK ADAMLIĞI"

İBB Başkan aday adaylığı için başvurduğunu başvurusunun ardından "Neden İBB Başkanlığı için aday oluyorsun?" şeklinde eleştirenler olduğunu ifade eden Kerimoğlu "Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığı için bile en sade üyenin bile aday olma hakkı varken neden İBB Başkanlığına adaylık başvurusu yapmak ağır eleştirilere ve sosyal medya lincine neden oluyor. Soruyorum; nedir bu Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki kutsiyet, nedir bunun tek adamlığı, nedir bu kendisinden başkasının adaylığına karşı çıkan tutum ve tavır?" diye konuştu.




"İTTİFAKSIZ İSTANBUL'U KAZANACAĞIZ"

Bülent Kerimoğlu, "Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne baskı kuran, şantaj yapan, tehdit eden beklenti içinde olan, üstelik de seçim kaybettiğimiz gece kahkaha atanlarla bir daha asla ittifak yapmayacağız. İttifaksız, İstanbul'u kazanacağız" şeklinde konuştu.
Ön seçim istediklerini bir kez daha vurgulayan Kerimoğlu, "Cumhuriyet Halk Partisini İstanbul'da ve Türkiye'de hep birlikte iktidar yapmak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap