SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özel'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Hiçbir zaman birinci partinin lideri olmadı

Özel'den Kılıçdaroğlu'na yanıt: Hiçbir zaman birinci partinin lideri olmadı

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 21:02




CHP lideri Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun “el sıkma” çıkışıyla ilgili olarak “Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi. Çok istedi ama olmadı, çok çalıştık ama olmadı. Olsaydı o da benim dediğimi yapardı” dedi.





CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Adalar ilçesinde yaptığı ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel, 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sarayda oturanların elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz. Demokrasi lütuf ile verilmez. Demokrasi kararlı mücadele ile olur” şeklindeki ifadelerine yönelik soru üzerine şunları söyledi:

- "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun değerlendirmelerini niye üstüme alayım? Üstüme alacak bir şey yok. Ben konuşmamım ilk başında şöyle söyledim; Şeyh Edebali’nin vasiyeti muhalefete değil, iktidaradır. Türkiye’nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından, konuşmamasından birinci parti sorumludur. 22 yıl boyunca bunu yapmadı, Anıtkabir’de bile el sıkmadı. Bu laf Erdoğan’a değil mi? 31 Mart’ta ben birinci parti oldum, o yüzden adımı ben attım dedim.

"HER SÖYLENENİ DUYMUYORUZ"

- CHP artık iktidar partisidir halkın gözünde. Birinci partiye yakışacak işleri biz yapacağız. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi. Çok istedi ama olmadı, çok çalıştık ama olmadı. Olsaydı o da benim dediğimi yapardı. Tayyip Erdoğan gibi birinci parti olup ikinci partinin elini sıkmayanlardan olmadık. Kemal Bey de hiçbir zaman zaten birinci partinin genel başkanı olmadı. Kemal Bey dışında, Kemal Bey adına bir şeyler söyleyen, eleştiren birkaç arkadaş var. O konuda CHP Genel Başkanı’nın ne yapacağı belli. Ne yapıyoruz? CHP Genel Başkanı olarak her söyleneni duymuyoruz İsmet Paşa gibi."

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap