SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel, CHP'den istifa mı etti? Açıklama geldi

Özgür Özel, CHP'den istifa mı etti? Açıklama geldi

10 Ağustos 2023 Perşembe - 12:28




CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinden istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanladı.





CHP Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkan adaylığı için Anadolu turuna çıkacağı iddialarını yalanlayarak istifa etmeyeceğini söyledi. 

Meclis'te bir grup gazetecinin sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, istifa edeceği yönünde haberlerin doğru olmadığını söyledi, bu konunun kendi tasarrufu dışında tartışılmasını iyi niyetli bulmadığını kaydetti.

"BUNU YAPACAKSAM BENDEN DUYARLAR"

Genel başkan adaylığı ile ilgili sorulara daha önce "Sorumluluk almaktan kaçmayacağım" yönünde açıklamalarını hatırlatarak yanıt veren Özel aynı noktada olduğunu kaydetti. Birileri söylüyor diye istifa edip Anadolu turuna çıkma gibi bir durum olmadığını ifade eden Özel, "Bunu yapacaksam benden duyarlar. Birileri söylüyor diye ve basitleştirerek ve indirgeyici bir anlayışla onların söylediği zamana ve zemine mahkum olmadan çok daha güçlü ve çok daha Türkiye'ye umut verecek şekilde yapabiliriz. Bu da bir kişinin değil bir anlayışın harekete geçmesi ile mümkün. Adaylığa karar verdiğimde bunu önce ailemle sonra genel başkanla paylaşacağım. Genel başkanla bunu paylaştığımda nasıl düşünüyorum onu söyleyeceğim, genel başkanın da nasıl düşündüğünü öğrenmek isteyeceğim" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap