SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun istifa tartışmalarına açıklık getirdi

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun istifa tartışmalarına açıklık getirdi

05 Haziran 2023 Pazartesi - 17:11




CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Fox TV'de İlker Karagöz’ün konuğu oldu. Özel, "Parti içinde Kılıçdaroğlu istifa etmeli diyen kimse yok" dedi.





CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu. Programda İlker Karagöz, Özgür Özel'e Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa tartışmalarını sordu.

"Parti içinde Kılıçdaroğlu istifa etmeli diyen kimse yok" diyen Özgür Özel, "Bu söylem sosyal medyada var. Alınan sonuç, genel başkanımızı rencide edecek bir sonuç değil. Nefret yayan hesapların altını kazıyın AK Partili çıkar." ifadelerini kullandı. 

BİR ARADA DİMDİK OLURSAK...

Özel, "Sayın Genel Başkanının istifası ile ilgili bir tartışma duymuyorum. Partiler seçimi çok kötü sonuçla kaybedersiniz, fahiş hata sonucu kaybedersiniz lider istifa eder gider. CHP, %52'ye 48 bitmiş bu seçim.  Alınmış 25.5 milyon oy ve aldığımız oyların beklentileri, korkuları, endişeleri, umutları ve onları umutsuz bıraktığınızda karşınızdakinin nasıl zalim olduğunu bildiğiniz için. Biz bu seçimi 58'e 42 kaybetsek, başka bir iktidar davranışı refleksi görürsünüz. Şimdi başka, dağılıp paramparça olursak başka, bir arada dimdik olursak başka.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap