SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel 'Kötülüğü hep beraber yeneceğiz'

Özgür Özel 'Kötülüğü hep beraber yeneceğiz'

19 Kasım 2023 Pazar - 11:21




Gazeteci Hrant Dink'in katili olan Ogün Samat'ın tahliye edilmesinin ardından tepkiler artarak devam ederken 'Hrant’ın Arkadaşları' Sebat Apartmanı önünde bir araya gelerek, Dink'in öldürüldüğü alana karanfil bıraktı.





CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de 'Hrant’ın Arkadaşları'na destek verdi. Özel, daha sonra sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Hep beraber cesaret gösterelim! Kötülüğü hep beraber yeneceğiz, söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

17 yıl önce Hrant Dink Agos Gazetesi'nin önünde Ogün Samast tarafından öldürülmüştü. Samast'ın geçtiğimiz günlerde tahliye edilmesi kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. 'Hrant’ın Arkadaşları' tahliye kararı sonrası tepkilerini dile getirmeye devam ederken İstanbul Şişli’deki Sebat Apartmanı önünde bir araya geldi ve Dink'in öldürüldüğü noktaya karanfil bıraktı. 'Hrant’ın Arkadaşları'na destek vermek için orada bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel burada açıklamalarda bulundu. Özel daha sonra açıklamalarından bir kısmını "Organize kötülüğü ancak iyiliğin haklılığı yenebilir. 'Bu ülkede artık kötülük kazanmasın' diyenlere çağrımdır; hep beraber cesaret gösterelim! Kötülüğü hep beraber yeneceğiz, söz veriyorum" başlığı ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap