SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel'den CHP'de radikal karar: Partinin logosu, Atatürk'ün Altı Ok'u değişiyor

Özgür Özel'den CHP'de radikal karar: Partinin logosu, Atatürk'ün Altı Ok'u değişiyor

05 Ağustos 2024 Pazartesi - 12:51




CHP lideri Özel, parti logosunda bulunan altı oktan devletçiliği temsil eden okun yarısını yeşile yarısını da mora boyayacaklarını açıkladı.





CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün ATO Congresium'da gerçekleştirilen CHP'nin Kadın Kolları Kurultayı'nda parti logosunda bulunan altı oktan devletçiliği temsil eden okun rengini değiştirmek istediğini açıkladı.

CHP lideri Özel, "Devletçilik okunun yarısını yeşile, diğer yarısını mora boyayacağız" dedi.

Özel, çevre dostu, yeşil alandaki projeler için okun yarısının yeşile, kadın erkek eşitliği için ise okun yarısının mora boyanacağını söyledi.

Eşit temsiliyet vurgusu yapan Özel şu ifadeleri kullandı:

CHP’nin oklarının en ortasındaki devletçilik okunu, o program kurultayına katacağımız çevreci, doğa dostu ve sürdürülebilir kalkınmaya inanan projeler ve kadın erkek eşitliğine yönelik olan net tutumumuzla geldiğimizde bu devleti nasıl yöneteceğimizi söylerken devletçilik okunun yarısını yeşile yarısını mora boyayacağız. Eşit temsili bu partiye de bu ülkeye de biz getireceğiz.

HABER MERKEZİ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap