SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Selvi'den seçim anketi itirafı: Tartışmasız Erdoğan’ın en büyük rakibi

Selvi'den seçim anketi itirafı: Tartışmasız Erdoğan’ın en büyük rakibi

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 09:47




Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi Sonar’ın seçim anketi çalışmasından yola çıkarak seçimlerde Erdoğan’ın en büyük rakibini bugünkü köşesinde açıkladı





AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın gazetecilerden olan Abdulkadir Selvi Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde iktidara çok önemli bir uyarıda bulundu. Erdoğan’ın yurt dışı gezilerinde yanından ayırmadığı Abdulkadir Selvi AK Parti’nin anketlere göre en büyük rakibinin ekonomi olduğunu belirtti.

Abdulkadir Selvi Türkiye’de son günlerde en çok konuşulan konular arasında bulunan mülteciler ile ilgili sorundan bile ekonominin gerisinde kaldığını söylerken anketlerde halkın birinci gündem maddesi olarak ekonominin çıktığını hatırlattı.

TÜM ANKETLERDE ERDOĞAN’IN EN BÜYÜK RAKİBİ BELLİ OLDU

Suriyeliler konusunun bir ara gündem olduğunu ifade eden Selvi Sonar’ın anketindeki şu verileri paylaştı:

Ankete katılanların yüzde 74.3’ü Türkiye’nin en önemli sorunu olarak ekonomi seçeneğini işaret etmiş.
İkinci sırada ise yüzde 3.5 oranıyla mülteciler geliyor. Onu yüzde 2.9’la adalet takip ediyor

Sadece Sonar Araştırma’nın seçim anketinde değil bütün anketlerde halkın en büyük probleminin geçim sıkıntısı olduğunu vurgulayan Abdulkadir Selvi yazısının devamında “AK Parti’nin geleneksel tabanı dar ve orta gelirliler olduğu için hayat pahalılığı ve zamlar en çok AK Parti’yi etkiliyor. Öyle ki seçimlerde AK Parti’nin rakibi muhalefet değil, ekonomi olacak demek daha doğru olur.” Diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap