SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Yılmaz Özdil'den CHP ve İYİ Parti'ye aday önerisi: Yüzde 65 oy alır!

Yılmaz Özdil'den CHP ve İYİ Parti'ye aday önerisi: Yüzde 65 oy alır!

29 Ekim 2021 Cuma - 17:06




Gazeteci Yılmaz Özdil, Nokta TV'de Ezgi Yeşiltepe'nin hazırlayıp sunduğu programa konuk olarak gündeme ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.





Gazeteci-yazar  Yılmaz Özdil, Nokta TV'de Ezgi Yeşiltepe'nin hazırladığı programa konuk oldu. Gündeme ilişkin tespitlerde bulunan Yılmaz Özdil,  CHP ve İYİ Parti'ye cumhurbaşkanı adayı önerisinde bulundu. Gösterilecek adayın toplumun istediği bir isim olması gerektiğini ifade eden Yılmaz Özdil, "Halkın istediği adayı göster, yüzde 60- 65 oyu al. Bitsin gitsin şu iş" dedi.

"YÜZDE 60-65 OYU AL BİTSİN GİTSİN BU İŞ"

İşte Yılmaz Özdil'in çok konuşulacak o sözleri:

"Sen önce görevini yapacaksın. Toplumun istediği, toplumda karşılığı bulunan adayı göster, yüzde 60 oyu al, yürü git. Bunu yapamıyorsan yok bize iktidarı vermezler, yok bilmem ne olur geç bunları. Halkın istediği adayı göster, yüzde 60- 65 oyu al. Bitsin gitsin şu iş. Sen hala o olmasın, bu olursa benim siyasi ikbalim bozulur, bu olursa partiyi elimden alırlar."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap