A+ A-
Yorum
10

Songül Karlı oğlunun son halini paylaştı

Yayın Tarihi: 07.08.2024 - 09:28
Eski partneri Uğur Arslan ile ekranlara dönmeye hazırlanan ve osyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, oğlu Efe'nin son halini paylaştı.
Kaynak:F5HABER

Geçirdiği estetik operasyonlarla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Songül Karlı, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce eleştirdiği eski partneri Uğur Arslan ile ekrana dönecek olan Karlı kendi ve oğlunun değişimiyle adından söz ettirdi.

"HEP BİR YERLERİN KONUŞULUYOR"

Ünlü isim daha önce estetikleri sebebiyle oğlu Efe'nin kendisine kızdığını açıklamıştı. Karlı şu ifadeleri kullanmıştı: 'Hayatımdaki tek çakma şey saçlarım. Orijinali siyah ama ben sarı seviyorum. Göğüslerimi 3 kere küçülttürdüm. Hâlâ elbiselerin fermuarları zor çekiliyor. 4. operasyon kapıda. Bir fotoğraf koydum olay oldu. Efe diyor ki anne Allah aşkına yapma, YouTube’a giriyorum hep bir yerlerin konuşuluyor!'

"PİŞMANIM"

50 yaşında olan Songül Karlı, yaptırdığı göğüs estetiğinden pişman olduğunu da şu ifadelerle belirtmişti: 'Elbiselere giremiyordum. Ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için. elbiselerde güzel durmak için mecburen yaptırdım. Ama şimdi pişmanım. Çünkü kendi göğüslerim doğal ve iyiydi'

Etiketler