SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon’da Çimşir sesleri

1461 Trabzon’da Çimşir sesleri

08 Haziran 2024 Cumartesi - 11:21




Trabzonspor’u çalıştıran Hüseyin Çimşir, yeniden Trabzon’a dönmeye hazırlanıyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı adresi bu kez 1461 Trabzon FK olmak üzere…





TFF 2. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ancak play-off finalinde Iğdır FK’ya şanssız bir şekilde kaybederek 1. Lig hedefini gerçekleştiremeyen 1461 Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör sorununu çözmeye çalışıyor. Sözleşmesi sona eren Sait Karafırtınalar ile yola devam etmeyi düşünmeyen Kırmızı-Lacivertli yönetim, takımı hedefe taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak istiyor. Karadeniz ekibinin bu boşluğu Trabzonspor’un eski hocası Hüseyin Çimşir’le doldurmak istediği iddia edildi.

AJANSSPOR’DAN Koray Geçgel’in haberine göre Hüseyin Çimşir TFF 2. Lig ekibi 1461 Trabzon FK ile görüşmelerini sürdürüyor. Henüz anlaşma sağlanamasa da imzalar çok yakın. 2019-2020 sezonunda Ünal Karaman’ın yardımcısı olarak başlayan ve sonrasında teknik direktörlük koltuğuna oturan Hüseyin Çimşir, Bordo-Mavililerle 21 maça çıkarken, sezon sonunda yollarını ayırdı. Son olarak Erzurumspor’da görev alan genç çalıştırıcı, 21 Aralık 2020’den bu yana bir takımda çalışmadı.

Önce teknik adam sonra iç transfer




YENİ sezonda işini şansa bırakmak istemeyen 1461 Trabzon Futbol Kulübü, teknik direktör sorununu çözüme kavuştuktan sonra iç transfere hız verecek. Kırmızı lacivertli kurmaylar, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda göre bir yol haritası çizip ona göre hareket edecek. Karadeniz ekibi önceki gün iç transferde kaleci Ömer Kahveci’nin opsiyon hakkını kullanarak, 1 yıl daha sözleşme uzatmıştı.

AJANSSPOR
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap