SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon’da yüzler gülüyor

1461 Trabzon’da yüzler gülüyor

19 Mayıs 2024 Pazar - 15:50




Ankaraspor’un ardından Yeni Mersin İdmanyurdu’nun da hayallerine son vererek yarı finale adını yazdıran kırmızı lacivertli ekipte keyifler yerinde





TFF 2. Lig Play-Off İkinci Tur rövanş maçında geriye düşmesine rağmen Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 yenerek yarı finale yükselen 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nde mutluluk hakim. Özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla sonuca giden Kırmızı-Lacivertliler, yarı finalde karşılaşacağı Vanspor FK maçını düşünmeye başladı. Rakibiyle ilk maçı 22 Mayıs Çarşamba günü evinde oynayacak olan Karadeniz ekibi, ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor almaya çalışacak. Yıllardır 1. Lig’in kapısından dönen 1461 Trabzon FK bu yıl hasretini dindirmek için seferber olmuş durumda. Bu arada Vanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kırmızı-Lacivertliler, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap