SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon FK üretmeye devam ediyor

1461 Trabzon FK üretmeye devam ediyor

01 Ağustos 2024 Perşembe - 17:40




TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK, Akademisi üretmeye devam ediyor.





Altyapıda yetişen ve geçtiğimiz sezon da A Takım ile birlikte olan Rahmi Can Mutlu ve Muhammet Seymen Aslan’ın yanı sıra, bu sezon yine altyapıdan yetişen 6 oyuncu daha kampta yer alıyor. Trabzon’da yapılan ilk etap kampında da üzerine dikkatleri çeken Furkan Can Kolcu, Fatih Karadirek, Enes Kula, Çınar Sesli, Hasan Emre Doğan ve Yunus Emre Ertürk, takımla birlikte Bolu Abant kampında da boy gösteriyorlar. Kendini gösteren bu oyuncularımın son durumları, kamp sonrası teknik direktör Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda netlik kazanacak.

1461 TRABZON FK ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu’da hız kesmeden sürdürüyor. Teknik direktör Zafer Turan yönetiminde eksik kapatan Kırmızı-Lacivertliler sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaptı. Sabah saatlerinde dayanıklılık çalışması gerçekleştiren Trabzon temsilcisi, akşam idmanında ise taktiksel çalışmalar üzerinde durdu. Taktik çalışmada sık sık oyuna müdahale eden teknik patron Zafer Turan öğrencilerinden istediklerini uygulamalı olarak gösterdi.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap