SON DAKİKA



Haber > Spor > 1461 Trabzon'un misyonu belli

1461 Trabzon'un misyonu belli

28 Temmuz 2016 Perşembe - 20:46




Yeni sezona genç ve yetenekli futbolcu takviyesiyle hazırlanan Trabzon temsilcisinde Teknik Direktör Hüsnü Özkara, öncelikli amaçlarının Trabzonspor’a





Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup ekiplerinden 1461 Trabzon yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Hüsnü Özkara, futbolcuların çalışma ve isteklerinden memnun olduğunu ifade etti. Özkara, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, tüm futbolcuların çok iyi niyetli, hırslı ve azimli olduğunu ifadelerini kullandı. Özkara, "Trabzonspor ve kendi alt yapımızdan aramıza genç yetenekli futbolcular katıldı.  Eski ve yeni oyuncularımız uyumlu ve ahenk içinde çalışıyor. Futbolcularımızın yaş ortalaması ise 21.3'e düştü. Bizim hedefimiz Trabzonspor'a oyuncu yetiştirmek. Olursa tabii ki dışarıya oyuncu satmak.  Bu, Trabzonspor için, pilot takımı için çok çok önemli bir şey" dedi. 

Yo-yo testinden geçtiler

1461 Trabzonlu futbolcular dün sabah yo-yo testinden geçti. Yapılan testte oyuncuların iyi durumda olması teknik heyeti sevindirdi. Test sonuçlarından memnun olduğunu ifade eden Teknik patron Hüsnü Özkara, “Futbolcularımın azmi ve hırsı beni de sevindiriyor” dedi. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap