A+ A-
Yorum
10

A Milli Takım, Letonya deplasmanında kazandı

Yayın Tarihi: 16.06.2023 - 17:12 | Güncelleme Tarihi: 16.06.2023 - 21:44
A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu üçüncü maçında Letonya'yı 3-2 yenerek grupta ikinci galibiyetini aldı.

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu üçüncü maçında Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Takımımız ile Dainis Kazakevics'in ekibi Letonya, Macar hakem T. Bognar'ın yönettiği maçta Stadions Skonto'da karşı karşıya geldi.

Mücadele A Milli Takımımızın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

İrfan Can'ın golü galibiyeti getirdi

A Milli Takım'a Letonya karşısında galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 61. dakikada Cengiz Ünder ve 90+6'da İrfan Can Kahveci attı.

A Milli Takım'daki ilk maçına çıkan Abdülkerim Bardakcı, ilk golünü attı. Letonya'nın golleri ise 51. dakikada Eduards Emsis ve 90+4'te Kristers Tobers'ten geldi.

3 maç sonunda 6 puana yükseldik

Letonya'da golü atan Emsis, 83. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından A Milli Takım, 3 maç sonunda gruptaki puanını 6'a yükseltti. Letonya ise henüz puanla tanışamadı.

A Milli Takım, gruptaki bir sonraki maçında pazartesi günü Samsun'da Galler'i ağırlayacak. Letonya ise Ermenistan deplasmanına gidecek.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler