SON DAKİKA



Haber > Spor > Adım adım Trabzon'a

Adım adım Trabzon'a

03 Ocak 2014 Cuma - 09:21




Trabzonspor, Hannover 96 forması giyen Senegalli Diouf’un transferinde sona yaklaştı. Bordo-Mavili kulüp oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlama dü





Trabzonspor, devre arası transfer döneminin ilk bombasını patlatmak üzere... Önceliği forvet transferi olan Bordo-Mavililer, Bundesliga ekiplerinden Hannover 96 forması giyen Senegalli Mame Diouf’u renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. Üç gün sonra başlayacak Antalya kampına yeni transferini getirmek isteyen Trabzonspor, Bundesliga’da bu sezon 12 maçta 5 gol ve 2 asistle oynayan Diouf’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlamayı planlıyor. 26 yaşındaki oyuncu için şu ana kadar yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve imzanın an meselesi olduğu kaydedildi. Trabzonspor’un ilk etapta 10 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle karşılaşıp geri adım attığı Diouf için kiralama yöntemini devreye soktuğu iddia edildi. Öte yandan Diouf transferinde pürüz çıkması halinde Karadeniz ekibinin Asamoah Gyan’ın işini bitireceği belirlendi. Al Ain forması giyen 28 yaşındaki Ganalı oyuncunun bonservisinin 2 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap