SON DAKİKA



Haber > Spor > Advocaat'ı bir kalemde sildiler!

Advocaat'ı bir kalemde sildiler!

26 Şubat 2017 Pazar - 15:30




Her geçen gün işlerin kötüye gittiği Fenerbahçe'de futbolcular kendi aralarında ki toplantılarda Advocaat'a olan inançlarını yitirdiklerini belirtti.





Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 10 puan gerisinde kalan ve UEFA Avrupa Ligi'ne ise Krasnodar'a elenerek veda eden Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Dick Advocaat'ın sık sık faturayı öğrencilerine kesmesi, Sarı-lacivertli futbolcular ile arasını açtı.

Maç sonu verdiği demeçlerde, "Oyuncularım sahada yoktu" gibi cümleler kuran Hollandalı çalıştırıcıya karşı sıklıkla takım kaptanlarının önderliğinde toplantılar yapan futbolcular cephe aldı.

ADVOCAAT'A İNANÇLARINI YİTİRDİLER

Kendi aralarında yaptıkları toplantılarda Advocaat'a olan inançlarını yitirdiklerini bellirten Fenerbahçe'li futbolcular bunun yanı sıra kötü gidişe kendilerinin dur demesi gerektiğini de belirtti. Sarı-lacivertlilerin, "Bizim bu takımın bireyleri olarak inisiyatif almamız gerekiyor. İşe el koyup yola devam etmeli, kötü gidişe Gaziantep'i yenerek son vermeliyiz. Tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak birlik olmalıyız" şeklinde konuştukları öğrenildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap